Salland Storage opslagruimte en spullen opslaan

Goedkope Opslagruimte Huren deventer

Flexibele prijzen voor opslagruimte of niet

Is het ethisch verantwoord om de prijzen van opslagruimtes mee te laten veren met de vraag? In het vliegtuig vraagt de klant zich niet tot nauwelijks af wat de buurman voor het ticket heeft betaald. Zou dit voor het huren van goedkope opslagruimte ook niet moeten gelden? Met flexibele huurprijzen voor opslagruimte zouden we de budgetgerichte huurder de mogelijkheid geven om op een luw moment in te stappen. Hierdoor spreiden we het aantal reserveringen waardoor door omstandigheden niet flexibele huurders een grotere kans op beschikbaarheid hebben op hun vaste datum.

continue reading
3 readers |0 Comments|Reply

Maak je opslagcontainer mobiel - Salland Storage

Inboedelopslag doe je in een StowBox. Maak je opslagcontainer mobiel! De StowBox is de beste oplossing voor inboedelopslag. De helft minder tijd, moeite en energie, Haal box bij ons op achter uw eigen auto met de bijgeleverde lichtgewicht aanhanger, pak uw goederen thuis in en breng de mobiele opslagcontainer terug naar ons.

continue reading
2 readers |0 Comments|Reply

Goedkope Opslagruimte Huren faciliteiten en de komst van de robot

De aanbieder van  Goedkope Opslagruimte Huren bedacht een goede oplossing. Het inzetten van een eigen opslagruimte robot. Vandaag de dag worden dergelijke robots al gebruikt door verschillende aanbieders van opslagruimte in Frankrijk en Zwitserland. Ook Nederland staat gepland. De robots komen eraan! Een robot kan een klant die opslagruimte wil huren verbinden met een medewerker op afstand die de robot verschillende opdrachten kan geven.

 

continue reading
7 readers |0 Comments|Reply

Met passen en meten wordt veel tijd versleten.

als je opslagruimte nodig hebt, ga dan naar Salland Storage. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke opslagruimte in Deventer en Twello. Met de StowBox hebben we onder andere een revolutionair concept voor opslagruimte als een aanbod met passen en meten. Als je je woning hebt gekocht of verkocht via een makelaar in (omgeving) Deventer of Twello, wordt je meestal automatisch op de opslagruimte aangeboden bij Salland Storage via, ja, een meetlint!

continue reading
3 readers |0 Comments|Reply

Tijdelijke Goedkope Opslagruimte Huren in Deventer

Salland Storage biedt uitkomst Tijdelijke Goedkope Opslagruimte Huren in Deventer. Of het nu gaat om een verbroken relatie, een student die tussen twee kamers inzit, een huisbezitter die het huis heeft verkocht of gaat verbouwen, of om een onderneming met een ruimteprobleem. Opslagruimte is persoonlijk en daardoor maatwerk.

Bijna iedereen heeft vroeg of laat behoefte aan opslagruimte. Dit kan voor de particulier zijn (meubelopslag, inboedelopslag, verkoopklaar maken woning), maar ook de zakelijke gebruiker. Bij Salland Storage staan de goederen droog en veilig.Meer informatie hierover kun je e-mailen naar: info@sallandstorage.nl.

continue reading
4 readers |0 Comments|Reply

Vertrek studio Firelily uit onze kantoorruimtes.

Eind dit jaar vertrekt Susan de Jong met haar Studio Firelily, nadat ze bijna 5 jaar hier bij ons in Deventer een prachtige kantoorruimte heeft gehuurd.

Ondanks het feit dat Studio Firelily een vreemde eend in de bijt was binnen onze kantooromgeving, kijken wij terug op een goede samenwerking. Wanneer de kantoorruimte huurder met standaard werktijden naar huis ging, nam Studio Firelily het over. Hierdoor beten de activiteiten elkaar niet. Regelmatig werden we verrast met bezoeken van de pers zoals de Stentor en zelfs de TV wanneer de studio weer in de prijzen was gevallen.

Studio Firelily is nu volwassen en gaat zich nu verder te ontwikkelen buiten onze kantoorruimte in Deventer. Wij wensen Susan en haar collega’s veel succes en voorzien een prachtige toekomst voor dezemooie paaldansstudio.

Meer informatie hierover vindt u op: https://www.sallandstorage.nl/blog/kantoorruimte-te-huur-na-vertrek-studio-firelily/.

continue reading
3 readers |0 Comments|Reply

Tijdelijke Opslagruimte in Deventer en Twello

Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke opslagruimte in Deventer en Twello. Onder andere met de StowBox hebben wij een revolutionair concept voor opslagruimte als aanbieding. Mocht je via een makelaar in (omgeving) Deventer of Twello je huis aangekocht of verkocht hebben dan wordt u doorgaans vanzelf op de opslagruimte aanbiedingen bij Salland Storage gewezen door middel van, jawel, een rolmaat!

Snel meer weten? Bel (0570) 629 231.

Meer informatie hierover vindt u op: https://www.sallandstorage.nl/blog/passen-en-meten/.

continue reading
4 readers |0 Comments|Reply

Rijdt er binnenkort een opslagruimte robot in Deventer rond?

Een robot kan een klant die opslagruimte wil huren verbinden met een medewerker op afstand die de robot verschillende opdrachten kan geven. Bijvoorbeeld de klant naar een geschikte opslagruimte begeleiden, zodat deze door de klant kan worden bekeken. Ondertussen blijft de medewerker op afstand middels videobellen meekijken en kunnen er vragen van de klant worden beantwoord. 

voor meer bezoek op:https://www.sallandstorage.nl/blog/rijdt-er-binnenkort-een-opslagruimte-robot-in-deventer-rond/

continue reading
1 readers |0 Comments|Reply

Opslagruimte Huren Arnhem | Opslagruimte Huren Prijzen

Opslagruimte, spullen opslaan, inboedelopslag, vergaderruimte, bedrijfsruimte, kantoorruimte huren in Deventer, Twello, Zutphen, Apeldoorn, Arnhem, Zwolle.

Salland Storage biedt het huren van opslag, inboeldelopslag, motoropslag, opslagruimte en bedrijfsruimte in Deventer aan tegen zeer scherpe prijzen voor zowel particulieren als bedrijven in Deventer voor de opslag van: inboedel, meubels, huisraad, keukens, archief/documentatiemateriaal, voorraad, motoren, caravans, auto’s (zonder brandstof en inclusief olie opvangbak), oldtimers, winterbanden, emballage, elektronica & IT apparatuur, kleding/magazijnvoorraden etc.

De voordelen van Salland Storage gaan verder dan de concurrentie. Wij bieden u optimale flexibiliteit en u kunt per m2 nauwkeurig bepalen wat u wilt opslaan. Ook voor onze zakelijke klanten kunnen wij een maatoplossing bieden. Deze oplossing zal altijd precies aansluiten bij uw behoefte. Wij hebben slechts van u de input nodig om tot de beste aanbieding te kunnen komen.

continue reading
4 readers |0 Comments|Reply
[]